13 Hours in a Warehouse (2008)

Post adaugat in [ Horror ]

13 Hours in a Warehouse este un horror nici prea prea, nici foarte foarte. Nu stiu cat de creepy poate fi o fantoma sub forma unei holograme, dar in fine, sa zicem ca pentru unii este, mai ales ca daca eliminam chestia asta, filmul chiar nu mai ramane cu nimic horror.
Povestea este simpla. Cinci baieti care tocmai au dat o spargere, deci cinci infractori, se adapostesc pentru o noapte intr-un fost studio de film, era studioul in care tatal a doi dintre infractori, ar fi facut cave filme porno, in urma cu mai multi ani.
Pana aici filmul este bunicel, actori necunoscuti dar simpatici, ideea cu spargerea de la depozit este buna, filmul pare imprevizibil, chiar ma pregateam sa vad un horror bun, pana cand… apare fata. Nici pana acum nu inteleg de ce au adus-o si pe ea la studio, puteau doar sa-i fure masina, dar nu sa aduci dupa tine o fata doar sa te intrebi dupa aia ce sa faci cu ea.
Din momentul in care fata a fost legata si langa ea a aparut o holograma fara sa-i faca rau, era clar, hologramele aveau pata pusa pe infractori si o sa-i omoare, unul cate unul, ca filmul mai avea mult pana la final, singura incertitudine era ordinea in care mureau tinerii.
Finalul la 13 Hours in a Warehouse are un happy-end in cel mai pur stil hollywoodian.
Plusurile la film sunt putine. Ideea cu spargerea depozitului, chiar daca nu are nicio treaba cu horror-ul, ar mai fi studioul cu camerele parasite si sinistre si… cam atat.
Minusuri sunt mai multe. Cel mai mult m-a deranjat faptul ca filmul este tras de par, doar sa treaca cele 90 de minute, dialogurile cateodata erau ridicole si apoi diferenta intre ce s-ar fi intamplat de fapt in realitate fata de ce este in film. Nu vad de ce sa astepti o noapte cu prada intr-un depozit, nu vad rostul rapirii, nu vad de ce se plimbau singuri, etc.

13 Hours in a Warehouse un film la care trebuie sa ai o pofta nebuna de horror ca sa-ti placa.

Trailer 13 Hours in a Warehouse

Subtitrare 13 Hours in a Warehouse

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 3.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,522 afisari

2 comentarii on “13 Hours in a Warehouse (2008)”

  • Radu_03
    25 November, 2008, 23:01

    nu mi-a placut

  • 14 February, 2009, 13:38

    Privind faptul k regizori lau pus pe piata ca fiind un film horror tre sa tinem cont k e un film horror si acelasi lucru spun si eo k minmusurile sunt mai multe dar serios iti spun k m-am speriat cand am vazut traileru si m-am speriat mai tare numai la boogeyman 3 si nici macar violenta din Wrong Turn :Dead End nu ma speriat asha oricum tre sal vad dak puteti spunetimi si mie vreun site de pe care sal downloadez.ms

Adauga Comentariu

Close