Angels & Demons (trailers)

Post adaugat in [ Trailere ]

Angels & Demons este continuarea filmului The Da Vinci Code, ambele filme sunt facute dupa romanele lui Dan Brown, regizate de acelasi Ron Howard iar actor principal este ca si in primul film, actorul Tom Hanks. De mentionat ca romanele lui Dan Brown au aparut invers din punct de vedere cronologic, Angels & Demons fiind primul publicat.
Chiar daca actiunea din Angels & Demons are loc inaintea celui din The Da Vinci Code, filmul incepe de unde s-a terminat primul.
Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks), respectat in America pentru exeprienta sa in simboluri antice, este chemat in Elveatia pentru a descifra semnul de pe pieptul unui fizician omorat de curand. Impreuna cu fiica fizicianului, Vittoria Vetra (Ayelet Zurer), profesorul Langdon incearca sa descifreze misterul ce a dus la moartea fizicianului. Cu cat descopera mai mult, cei doi isi dau seama ca toate drumurile duc spre Vatican iar cel care l-a omorat pe fizician lucra pentru o societate secreta foarte veche. Cei care faceau parte din aceasta societate se numeau Iluminati.
Pana la urma se dovedeste ca de fapt asasinul a capturat 4 cardinali si ca implicata este Biserica Catolica.
Un film la care suspansul este prezent mereu la cote maxime.

De mentionat ca Vaticanul a interzis filmarea in interiorul bisericilor catolice din Roma.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 4.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,065 afisari

Un comentariu on “Angels & Demons (trailers)”

Trackbacks

  1. Angels & Demons (trailer) | spuse pe blog

Adauga Comentariu

Close