Australia (trailer)

Post adaugat in [ Drama, Romantic ]

Australia este un film regizat de catre Baz Luhrmann, cel care a mai regizat si filmul de succes Moulin Rouge! cu aceeasi Nicole Kidman in rolul principal.
Filmul are in spate numele lui Nicole Kidman, cel mai nou ales barbat sexy din lume (Hugh Jackman), o poveste interesanta de razboi si nu in ultimul rand un buget de 120 milioane de dolari.
Actiunea din filmul Australia se desfasoara in timpul celui de-al doilea razboi mondial cand frumoasa aristocrata britanica Lady Saraj Ashley interpretata de Nicole Kidman mosteneste o ferma cu tot cu o cireada de vite, in partea de nord a Australiei.
Ea trebuie sa aibe grija de ferma impreuna cu un vacar australian (Hugh Jackman). Inceputul relatiei dintre cei doi este cu scantei, certuri si jigniri, dar pana la urma se ajunge la o legatura amoroasa.
Impreuna trebuie sa faca fata complotului celorlati fermieri din zona, iar in tot acest timp orasul Darwin este amenintat cu bombardarea.

De mentionat ca finalul filmului a fost schimbat dintr-un final trist (vacarul intrepretat de Hugh Jackman trebuia sa moara) intr-un final cu happy-end in care personajele interpretate de Nicole Kidman si Hugh Jackman supravietuiesc.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 1,997 afisari

Adauga Comentariu

Close