Columbia preia doua noi comedii

Post adaugat in [ Stiri ]

 In mod cert, vazand fetele triste pe care le lasa in urma recenta criza economica, cei de la Columbia Pictures s-au gandit ca oamenilor nu le-ar strica doua filme care sa le readuca zambetul pe buze.

Primul filmu este  The Swap, o adaptare dupa recentul roman al lui Antony Moore in care abordeaza viata unui vanzator de benzi desenate, care in urma furtului celei mai de pret benzi desente ale sale se duce la reuniunea de liceu unde este implicat intr-o crima. Filmul mai contine si secvente romantice si multe altele. Un fel de Grosse Pointe Blank.Cei de la Columbia i-au luat pe cei doi frati Tom si Tim Mullen pentru a a adapta romanul.

Cea de-a doua comedie, deocamdata fara nume, are in prim plan un barbat care are probleme in mariaj, si care descopera cum sa isi construiasca sotia perfecta. Filmul pare unul foarte promitator, care permite sentimente puternice. Adam Sandler pare a fi candidatul perfect pentru acest film care se vrea a fi un fel de Click, lucru care ne face sa nu ne mire faptul ca cei de la Columbia au cumparat scriptul de la scriitorul Mark Perez pentru casa de productie Happy Madison a lui Sandler.

Proiectele sunt deocamdata la inceput, mai multe detalii pe masura ce vor evolua.

 

[Sursa]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 2,043 afisari

Adauga Comentariu

Close