Eagle Eye (2008)

Post adaugat in [ Actiune ]

Eagle Eye are actiune, multa actiune, multa multa actiune, actiune ca in filmul asta mai rar. Regizat de D.J. Caruso (Disturbia), cu Steven Spielberg producator si Shia LaBeouf in rol principal, filmul nu are cum sa fie rau. Ideea nu este originala, acum in minte imi vine I, Robot filmul cu Will Smith, dar mai sunt si altele.
Ideea este buna, putin cam multa paranoia, dar te face sa te gandesti mai bine la ce inseamna inteligenta artificiala. Daca este ceva de criticat la film nu este faptul ca un computer cu inteligenta artificiala poate ajunge sa cotroleze oamenii, nu este chiar atat de ilogica treaba, eu mai degraba as critica deciziile computerului A.R.I.A.
Adica poti sa omori pe cine vrei tu, controlezi totul, calculatoare, trenuri, semafoare, telefoane, reclame, cam tot ce are o cat de mica sarcina electrica in el si nu esti in stare sa omori 12 persoane, pentru asta ai nevoie de ajutor si trebuie sa racolezi un baiat si o fata, dar pentru a reusii sa-i racolezi esti nevoit sa irosesti mai multe resurse decat ai fi avut nevoie sa-ti indeplinesti singur planul. Asta nu este gandire de super-computer. Pai daca tot putea sa dirijeze avioane, era mare lucru sa astepte pana zboara Presedintele Americii cu al sau?
Acestea sunt cam singurele scapari ale filmului, in rest totul este super OK, actiune multa, efecte speciale bune, actori simpatici.

Shia LaBeouf joaca rolul tanarului Jerry, un tanar care a renuntat la scoala si fara bani de chirie, deloc mandria parintilor. Plecat de mult timp de acasa Jerry se intoarce atunci cand fratele sau geaman moare in conditii stranii. Imediat dupa moartea fratelui sau el este racolat intr-o retea despre care nu stie nimic, este doar vocea de la telefon si scrisul de la reclame care il ghideaza. Ajunge sa coopereze cu Rachel (Michelle Monaghan), o tanara mama, al carei fiu are viata pusa in pericol de reteaua care il racolase si pe Jerry, este motivul pentru care a acceptat misiunea secreta. Fortati sa colaboreze, cei doi trebuie sa ajute la indeplinirea planului unui multiplu asasinat politic.

Subtitrare Eagle Eye

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,612 afisari

Adauga Comentariu

Close