Kung Fu Panda (2008)

Post adaugat in [ Actiune, Animatie ]

Dupa poveste eroului din multime, filmul Kung Fu Panda este unul din care avem ce invata. Bineinteles veti spune ca sunt desene animate dar nu e chiar asa. Povestea unui urs panda visator care doreste sa i se ofere o sansa sa-si demonstreze calitatil de luptator -kung fu . Desigur in poveste nu putea sa lipseasca clasica lupta dintre bine si rau. De partea binelui sunt cei cinci legendari: Mantis, Crane, Tigress, Viper si Monkay  antrenati de Shiefu (Dustin Hoffman) carora li se alatura Po (Jack Black) , iar de partea raului este cel mai de temut luptator kung fu, cel numit Tai Lung (Ian McShane). 

Mistica lume a kung fu-ului l-a atras dintotdeauna de pe micutul Po, insa tatal sau avea planuri mult mai “marete ” pentru el, si anume vroia ca Po sa ii urme pasii si sa ramana patronul localului sau ambulant, mai exact sa fie un vanzator de supa cu taitei. Sansa vietii sale se iveste atunci cand pe muntele din apropiere,  Shiefu organizeaza un turneu de arte martiale prin care sa desemneze pe cel intitulat ”Dragon Worrior”. O fiinta cu puteri uriase, un cunoscator fin al artelor martiale acest dragon worrior urma sa primeasca cel mai de pret papirus, doar ca  cel ales este Po, un urs panda cu un apetit urias si care nu stie kung fu deloc. Toate astea cu cateva zile inainte ca fortele raului sa ajunga si sa puna mana pe pretiosul artefact.  Va reusii maestrul Shiefu sa il antreneze pe acesta in timp? 

Animatia este una de foarte buna calitate, actorii luandu-si rolurile in serios reusesc sa dea peliculei o nota aparte fata de productiile anterioare de acest gen.

Trailer Kung Fu Panda:

Subtitrare Kung Fu Panda

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,532 afisari

Un comentariu on “Kung Fu Panda (2008)”

  • 11 August, 2010, 15:21

    L-am vazut cu nepotul meu de 7 ani…este un film bun..

Adauga Comentariu

Close