Pulse (2006)

Post adaugat in [ Actiune, Drama ]

 Cat de periculos poate fi un virus de computer? Pai asa credeau si protagonisti filmului nostru, care din nefericire aveau sa plateasca cu pretul vietii aceasta neatentie. Josh (Jonathan Tucker) este un hacker care declanseaza sirul sinuciderilor in lant care cuprinde lumea, atunci cand sparge o baza de date a unor ingineri care lucrau la o retea de telecomunicatii. Ascuns acolo este un virus care are nevoie doar de semnal pentru a se deplasa, iar singura sa prada sunt oameni carora le devoreaza dorinta de a mai trai. Josh este primul care cade prada acestuia, iar dupa el urmeaza un sir de sinucideri care produc panica in oras. Singurii care pot face ceva pentru a incerca sa indrepte lucrurile sunt Mattie(Kristen Bell), fosta prietena a lui Josh, si Dexter (Ian Somerhalder) persoana care a cumparat calculatorul acestuia. Cei doi aduna bucatica cu bucatica toate  piesele lasate in urma de Josh in speranta de a face ceva pana nu e prea tarziu. Cum lumea ramane fara politisti, doctori si asa mai departe, va mai ramane cineva sa poata salva putinii oameni ce au ramas?

Dupa parerea mea horror-ul este unul de duzina in care Kristen Bell a jucat ok, totusi un lucru imbucurator este faptul ca unele secvente au fost filmate in Romania, mai exact in Bucuresti.

 

Trailer Pulse:

Subtitrare Pulse

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 4.25 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 4,031 afisari

Un comentariu on “Pulse (2006)”

  • Guguta
    25 November, 2008, 23:03

    A avut prea putine faze tensionate cu adevarat . Pacat de ideeI ca a fost destul de buna, insa nu a fost prea bine realizat

Adauga Comentariu

Close