Somtum (2008)

Post adaugat in [ Actiune, Comedie ]

Somtum este un film tailandez care il are in rolul principal pe uriasul Barney (Nathan Jones), in viata reala fost luptator wrestling, masoara nu mai putin de 2,11 m si are peste 160 de kilograme. Lui Nathan Jones i s-a potrivit mai bine rolul de luptator in Troy decat rolul de mocofan in Somtum, noroc cu micuta luptatoare Dokya (Sasisa Jindamanee) altfel se alegea praful de film.
Povestea filmului chiar daca pare una de copii, place, nu este deloc previzibila si sunt momente in care chiar te surprinde placut, actiunea este prezenta pe tot parcursul filmului, cei rai sunt multi, atat de multi incat se bat si intre ei.
Filmul incepe cu jefuirea lui Barney in paralel cu sosirea in Tailanda a unor mafioti. Urmeaza intalnirea lui Barney cu cele doua surori, una care avea prostul obicei sa fure si cealalalta cunoscatoare de karate.
Furtul unui colier valoros care ajunge in laptopul mafiotilor se petrece in acelasi timp cu distrugerea de catre Barney a micutului restaurant Somtum, restaurant care apartinea celor doua surori, de fapt mamei lor.
Balamucul incepe cand cheita de la laptop-ul ce continea colierul dispare. Pana la final avem numai actiune, pana si Barney este nevoit sa imparta niste pumni, dar numai cand mananca iute.

La Somtum cel mai mult mi-au placut scenele de lupta, fie in ring fie pe strada, scenele sunt bine realizate, chiar daca se exagereaza putin cu trucajele. Filmul mai dispune si de o coloana sonora buna, care impreuna cu imaginile fac de multe ori o atmosfera deosebita.
Strica putin prosteala exagerata a lui Barney dar putem spune ca mai degraba Somtum este un film reusit decat nereusit, chiar daca conteaza si varsta la care este vazut, cu cat mai mica cu atat mai bine, acest film este peste toate filmele in care a jucat Hulk Hogan.

Trailer Somtum

Subtitrare Somtum

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, media: 3.60 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 5,766 afisari

Un comentariu on “Somtum (2008)”

  • Radu_03
    25 November, 2008, 22:59

    Ramane o surpriza placuta, credeam ca este o porcarie tailandeza dar nu a fost asa.

Adauga Comentariu

Close