The Curious Case of Benjamin Button (review)

Post adaugat in [ Drama, Romantic ]

Cine este batranelul din imagine? Va vine sau nu sa credeti dar este Brad Pitt care alaturi de regizorul David Fincher scot impreuna al treilea film, dupa succesele Fight Club si Se7en. Daca mai spunem ca scenariul este al lui Eric Roth cel care a castigat un Oscar cu Forrest Gump, atunci filmul The Curious Case of Benjamin Button nu poate sa fie decat o reusita. Mai vreti un motiv? Rolul principal feminin este intrepretat de frumoasa si talentata Cate Blanchett.

Filmul are la baza nuvela autorului american Francis Scott Fitzgerald care la randul sau a fost inspirat de cuvintele lui Mark Twain: ce pacat ca cea mai buna parte a vietii vine la inceput, iar cea mai rea la sfarsit.
Si astfel avem parte de un film cel putin deosebit, cu un barbat pe nume Benjamin Button (Brad Pitt) care se naste batran pentru ca apoi sa intinereasca pe masura ce anii se scurg.
The Curious Case of Benjamin Button este in primul rand o fantezie dar are atat drama cat si parti comice. Oraselul in care se desfasoara mare parte din poveste este New Orleans iar anii sunt cei de dupa primul Razboi Mondial care curg pana aproape de secolul XXI, povestile de iubire sunt doua, prima atunci cand Benjamin Button avea 50 de ani si este consumata in Rusia iar a doua alaturi de Daisy (Cate Blanchett), mult mai interesanta avand in vedere ca Benjamin intinereste iar Daisy inainteaza in varsta.

[recenzie preluata]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 voturi, media: 4.60 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,522 afisari

Adauga Comentariu

Close