Una Donna Chiamata Apache (1976)

Post adaugat in [ Actiune, Drama ]

Una Donna Chiamata Apache este un film italian pe care am ajus sa-l vad din pura intamplare.
In film este vorba despre soldatul Tommy (Al Cliver) din armata nordista care ia parte la o expeditie impotriva unui grup de indieni. Expeditia este condusa de un sergent intrasigent si fara mila fata de indieni, tabara este distrusa si indienii din ea sunt omorati, Tommy nu participa efectiv la masacru, cazut de pe cal el ramane inconstient, chiar si indienii veniti dupa atac si care pun pe fuga soldatii il cred mort.
Are loc intalnirea dintre soldatul Tommy si Yara Kewa, tanara indianca scapata din masacru.
Tanarul soldat are idei preconcepute despre salbaticia indienilor iar tanara indianca nu stia nimic din limba vorbita de soldat. Relatia dintre cei doi se bazeaza la inceput doar pe ajutorul reciproc pe care si-l ofera. Pana la o relatie de dragoste intre cei doi mai este mult, filmul se desfasoara lent, se vede ca este facut in 1976, dar pana la urma avem parte si de iubirea dintre cei doi.
Din pacate filmul nu se termina aici si urmeaza un final trist, poate cel mai trist final pe care l-am vazut in ultimul timp.
De remarcat la acest film este faptul ca italienii in 1976 aveau mult mai putina cenzura decat filmele facute in America. Limbajul vulgar, zoofilia, violenta si multe scene nud incearca sa mai aduca putina sare si piper unui film destul de slabut la celelalte capitole.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 4.50 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 10,430 afisari

Adauga Comentariu

Close