Bad Santa (2003)

Post adaugat in [ Comedie ]

Spre deosebire de unele filme de Craciun care te fac sa adormi, acesta este unul special. In acest caz,  nu mai avem o pelicula frumoasa cu multi copilasi si un Mos Craciun care le indeplineste toate dorintele, in rolul sau aflandu-se un…betivan. Mos Craciun care bea, fumeaza, face sex, si jefuieste mall-urile in fiecare luna decembrie.

Rolul de Mos Craciun il interpreteaza cu brio Billy Bob Thornton, care impreuna cu un “omulet”, se dau drept Mos Craciun si elful sau, la fiecare Craciun pentru a jefui apoi mall-urile unde lucreaza. Timp de 6 ani au practicat aceasta meserie, pana cand, un copilas reuseste sa il faca pe mosu’ sa aprecieze Craciunul, desi nu arata asta. Schimbarea nu este radicala, zisul Mos Craciun ramane acelasi, unul care bea, fumeaza, si face sex, schimbarea consta insa in constientizarea faptului ca poti ajuta un copil care chiar are nevoie, nu doar cu jucarii si cadouri pretioase, ci cu cineva care sa il protejeze. Exact asta face Mos Craciun in acest film, protejeaza un copil fara mama si cu un tata puscarias.

Un film tocmai bun de vazut, pentru a realiza ca nu totul inseamna doar bani si cadouri materiale, cel mai important este sa ai pe cineva alaturi de tine.

Trailer Bad Santa:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 3.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,263 afisari

Adauga Comentariu

Close