Body of Lies (review)

Post adaugat in [ Actiune ]

Leonardo Dicaprio joaca rolul unui agent CIA trimis in Iordania sa deconspire liderul unei organizatii teroriste, care a declansat o campanie de bombardare la nivel mondial. DiCaprio vorbeste perfect limba araba si se integreaza fara nici un efort in viata de acolo.

Dupa interpretarea ezitanta din The Departement, Dicaprio are acum de-a face cu un rol alaturi de doi grei ai lumii filmului, iar fiecare clipa il modeleaza mai mult pentru a intra in pielea personajului sau.

Luptand impotriva terorismului cu ajutorul unui laptop, seful CIA (Russell Crowe) isi urmareste tanarul agent cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie care ii permite sa fie la locul actiunii, sa vada tot ce se intampla. Ajutorul lui Dicaprio vine din persoana lui Mark Strong in rolul sefului servicilor secrete iordaniene.

Finalul filmului este unul electrizant, care ofera 30 de minute de actiune de calitate. Pelicula regizorului Ridley Scott nu se apropie de profunzimea de care are nevoie pentru a face fata razboiului contra terorismului. Dar totusi eforturile  celelor doi actori principali, Leonardo DiCaprio si Mark Strong, trebuie apreciate.

Trailer Body of Lies:

[Recenzie preluata]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,898 afisari

Un comentariu on “Body of Lies (review)”

  • adi
    20 April, 2009, 20:04

    frumos film. ai spus bine actiune “de calitate”, mai rar gasesti din asta. sfarsitul e poate un pic cam sec, dar per ansamblu un film inteligent. si cu actiune pe arii globale (world), asa cum imi place mie si nu prea gasesc.

Adauga Comentariu

Close