Four Christmases (review)

Post adaugat in [ Comedie ]

Cuplul Brad (Vince Vaughn) si Kate (Reese Witherspoon) cauta in fiecare an scuze pentru a nu trebuii sa-si viziteze parintii in perioada Craciunului. Dar cum anul acesta “evadarea” din mainile socrilor esueaza, acestia vor trebui sa indure aniversarile in familie. Problema este ca fiecare are doi parinti divortati, in concluzie acestia trebuie sa participe la 4 aniversari ale aceluiasi eveniment, toate intr-o singura zi.

Se pare ca Vince Vaughn incearca sa devina Mos Craciun, precedand filmul sau de anul trecut Fred Claus cu aceasta pelicula similara. Impreuna cu Reese Witherspoon joaca rolul unui cuplu aparent perfect fericit, care in urma vremii nefavorabile sunt obligati sa faca turul locatiilor celor 4 parinti. Distribuita rolurilor familiilor a fost una foarte cunoscuta cu nume ca: Sissy Spacek, Robert Duvall, Mary Steenbergen, Jon Voight. Dar orice fel de amuzament creat de acestia este pierdut datorita scenariului slab, personajelor neconvingatoare si datorita lipsei coeziunii dintre rolurile principale.

Witherspoon face tot ce ii sta in putinta pentru a ne convinga ca ea impreuna cu Vaughn ar putea face mult mai multe impreuna, dar hazul together, but hazul produs de acestia este la fel de nepotrivit ca si evidenta diferenta fizica intre acestia. Cel mai sigur ar fi sa alegeti un film clasic de Craciun.

Trailer Four Christmases:

[Recenzie Preluata]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 4.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 1,726 afisari

Adauga Comentariu

Close