How to Lose Friends & Alienate People (2008)

Post adaugat in [ Comedie ]

La filmul How to Lose Friends & Alienate People am sperat sa vad un Simon Pegg in rolul principal la fel de bun ca in Run Fatboy Run, insa m-am inselat.
Simon Pegg incepe sa o dea in prosteala a la Mr. Bean (vezi chestia cu catelul), deja toate comediile in care joaca incep sa semene intre ele, acelasi tip care pierde totul pe parcursul filmului pentru a recupera pe final.
How to Lose Friends & Alienate People se vrea o comedie cu morala la adresa Hollywoodului, insa filmul pare un cliseu de la cap la coada, si in plus din titlu intelegem ca pierde niste prieteni, ori in film Sidney Young (Simon Pegg) exact prieteni si persoane apropiate nu are.
Un tip din Anglia, Sidney Young ajunge sa lucreze pentru o revista renumita din America, aproape nimeni nu crede in el, nici macar tatal sau, se face de ras la serviciu, seful direct ii fura ideile, isi face o singura prietena, Alison Olsen (Kirsten Dunst), tot filmul sta langa ea si numai la final are curaj sa-i spuna ca o iubeste.
Va suna cunoscut nu? Pai nu v-am spus ca filmul este numai din clisee facut. La Lose Friends & Alienate People nu am vazut nimic original, filmul a devenit putin comic de la jumatate spre final, de fapt incepand cu cheful la iarba verde, transportul lui Alison acasa la el, vizita tatalui, toate astea au fost amuzante, chiar am sperat la un final bun, insa spre final a devenit iar previzibil.
Cel mai bun rol l-a facut Jeff Bridges, deosebit a jucat si Gillian Anderson (adevarata scorpie), pana la urma toti actorii au avut o prestatie buna, pacat ca scenariul nu a reusit sa completeze prestatia actorilor.

Acum sa nu intalegeti ca filmul este chiar asa de rau, sunt sigur ca la multi va placea, eu am fost dezamagit pentru ca m-am asteptat la altceva, dar cine vrea sa vada o comedie cu zambetul pe buze fara pretentia de a rade in hohote, How to Lose Friends & Alienate People este un astfel de film.

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 3.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 1,890 afisari

Un comentariu on “How to Lose Friends & Alienate People (2008)”

  • Eliza
    29 March, 2009, 11:59

    filmul e o copie a filmului The Devil wears Prada….in varianta masculina.nimic interesant si original.

Adauga Comentariu

Close