JCVD (2008)

Post adaugat in [ Drama ]

Jean-Claude Van Damme nu a mai facut un film bun de multi ani, cel putin pe mine de la Universal Soldier din 1992 nu m-a incantat cu niciun rol.
JCVD este filmul in care Van Damme joaca cel mai bine, nu este o capodopera de film dar este unul surpriza, o surpriza placuta, atat ca interpretare a lui Van Damme cat si ca scenariu.
Filmul se vrea o autobiografie, JCVD (Jean-Claude Van Damme) jucandu-si propriul rol, nu stiu cat este de real, mi-e greu sa cred ca actorul belgian a ajuns atat de jos, insa este jucat realistic, avem parte chiar si de un monolog, bine facut.
Cel mai mult la JCVD mi-a placut ca scenariul este imprevizibil, de la inceput pana la ultima secunda, este ceva deosebit pentru Van Damme, ceva de care nu a mai avut parte in nici unul dintre cele aproape 40 de filme in care a jucat pana acum.
Mi-a mai placut ceva, faptul ca Van Damme nu a chemat sa joace in film actori vedete prieteni, faptul ca joaca alaturi de actori necunoscuti dar care isi joaca bine rolurile, da filmului un aer mai dramatic, de fapt filmul pana la urma este o comedie dramatica, chiar daca trebuie sa fi atent sa vezi unde se vrea comic acest film, deci, daca alaturi de Van Damme jucau alte vedete nu se putea realiza prea usor o drama.

JCVD este un film bun. Acum ramane sa vedem daca Van Damme va reusi sa ne mai incante cu urmatoarele filme, nu poate sa-si joace in toate de acum incolo propria viata.

Subtitrare JVCD

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 3.75 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 5,302 afisari

Un comentariu on “JCVD (2008)”

Trackbacks

  1. JCVD (trailer) | spuse pe blog

Adauga Comentariu

Close