Madagascar: Escape 2 Africa (review)

Post adaugat in [ Animatie ]

Incercad sa ajunga acasa, cvartetul gradinii zoologice din New York “asezonati” cu cativa bagaciosi, naufragiaza tocmai pe campiile vaste ale Africii. In timp ce pinguinii concep un nou plan de salvare, Alex (Ben Stiller) isi redescopera mostenire.

Un film pentru toata familia, in care producatorii mizeaza pe cartea sigurantei, indepartandu-se foarte putin fata de hitul din 2005. Va veti aminti vag ca la sfarsitul primului film, cei 5 erau la bordul unui avion care sa ii duca la New York, partea a doua ii gaseste pe acestia prabusindu-se pe meleagurile africane.

Senzatia de nepotrivire iese din nou la suprafata, dar totusi pe Alex il asteapta cineva, mandrul patriarh Zuba( Bernie Mac) este reunit cu fiul, doar ca acesta habar nu are ca Alex este mai mult rege al ringului de dans decat rege al junglei.

Avand sediu concentrat in jurul unei ape (the Columbus Circle of the Serengeti), regasitul tata, Zuba, este pandit de unchiul Makunga (Alec Baldwin) pentru o iminenta detronare, asa ca egocentricul Alex prebuie sa invete repede sa fie masculul alpha pentru a-i salva turma tatalui.

Vastitatea micsoreaza carisma pesonajelor, in aceasta poveste a leului multe lucruri raman neglijate printre care : prea putini lemuri, prea putini pinguini si in mod cert prea mult Stiller!

O continuare destul de draguta si de interesanta a unui film de succes, dar care e unpic cam stearsa.

Trailer Madagascar: Escape 2 Africa:

[Recenzie preluata]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,515 afisari

6 comentarii on “Madagascar: Escape 2 Africa (review)”

 • Mircea
  9 December, 2008, 7:42

  Nu la fel de intuitiv ca prima parte, poate si pentru ca stiam cam in mare cu ce va fi, dar este bine ca se rade. Eu cel putin am ras :)

 • meda
  22 December, 2008, 13:02

  e foarte interesant.

 • meda
  22 December, 2008, 13:04

  oau

 • 10 January, 2009, 12:37

  ce fain e La multi ani 2009!!!!!!!

 • 11 August, 2010, 15:19

  Parerea mea este ca primul a fost mai buna…insa nici acesta nu m-a dezamagit…

 • 30 October, 2010, 18:56

  Urmeaza si partea 3. Abia atept…

Adauga Comentariu

Close