Marley & Me (review)

Post adaugat in [ Comedie ]

John (Owen Wilson) este un reporter, cel putin asa isi spune in sinea sa. Ii place sa urmareasca o pista pana in panzele albe, sa obtina informatii bune iar apoi sa scrie un articol foarte inflorit. Viseaza sa aiba o cariera ca si prietenul sau cel mai bun, Sebastian (Eric Dane), ale carui articole il duc peste tot pe glob. Munca este grea, dar in acelasi timp ofera o satisfactie foarte mare. John stie ca o astfel de slujba este pentru el.

Defapt la doar cateva minute dupa ce incepe filmul, acesta descopera o alta chemare cu care se va identifica undeva mai la sfarsitul filmului. John lasa deoparte orice avansare pe planul carierei pentru a se insura cu fata visurilor sale, Jenny (Jennifer Aniston), iar pentru a o face pe aceasta fericita ii cumpara un catel, un labrador pe numele de Marley. Care inca din stadiul de pui incepe sa dea familiei mari batai de cap. Probleme cresc exponential odata cu varsta catelului, dar in ciuda acestor lucruri familia invata sa fie cu adevat o familie iar elementul de legatura se dovedeste a fi catelul care prin caracterul sau extrem de jucaus si plin de nazbatii ii va transforma pe cei doi in oameni mai buni, oameni care stiu sa iis traiasca viata.

Marley & Me este o comedie draguta care incearca sa rezolve unele probleme familiale intr-un mod comic, amuzant. In ce masura reuseste acest lucru ramane la latitudinea dumneavoastra.

Trailer Marley & Me:

[Recenzie preluata]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 4.33 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,741 afisari

2 comentarii on “Marley & Me (review)”

  • Alex
    5 June, 2010, 16:23

    Cel mai tare film vazut de mine , a fost un film de exceptie . Vi-l recomand

Trackbacks

  1. Hotel for Dogs | Filme Bune

Adauga Comentariu

Close