Pirates of the Caribbean : At World’s End

Post adaugat in [ Actiune ]

Cea de-a treia parte a seriei Piratii din Caraibe ii surprinde pe Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swan (Keira Knightley) si capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) calatorind in Singapore pentru a-l readuce la viata, sau cel putin pe taramul celor vii, pe Jack Sparrow (Johnny Depp) . Inca de la inceputul calatoriel lor, razbunatorul Lord Beckett folosindu-se de inima lui Davy Jones, il sileste pe acesta sa puna si mai multa stapanire si autoritate asupra marilor.

Intr-o profesie adesea asociata cu faradelegile si delicte specifica celor mai josnici oameni, pirateria este pictata ca fiind o meserie demna si eroica. In cel de-al treilea atentat la boxoffice, presiunea de a continua viata personajelor se rasfrange din pacate asupra amuzamentului. 

Scenariul este prea incarcat si confuz. Calatorii pe mare de din colo-n colo, ceva legat despre o harta magica, probabil sa se asorteze cu busola magica a lui Jack, iar indiferent cat de mic e personajul din el se ramifica o mini poveste. Will si Elizabeth au dificultati, Capitanul Jack halucineaza, iar Lord Beckett vrea sa eradicheze pirateria. Dar ce anume vor, Sao Feng (Chow Yun-Fat) si preoteasa voodoo Tia (Naomie Harris) ramane la interpretarea noastra, iar cum tradarile si iselaciunile se aduna ( fiecare personaj major tradeaza pe cineva) este imposibil sa urmarim motivatia vreunuia

 

 Palpitant, ca si partile anterioare, Pirates of the Caribbean: At World’s End aduce de data asta cateva dezacorduri in ceea ce priveste  rolul unor personaje in mersul filmului, dar pe langa asta  scenariul incarcat il face unpic cam greu de inteles. Dar totusi filmul ramane unul pentru toata familia care va va aduce cu siguranta zambetul pe buze micutilor.

 

Trailer Pirates of the Caribbean: At World’s End:

Subtitrare Pirates of the Caribbean : At World’s End 

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 4.25 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 1,769 afisari

Adauga Comentariu

Close