Shia LaBeouf Rolul Principal in The Associate

Post adaugat in [ Stiri ]

Shia LaBeouf tocmai a semnat contractul cu cel de la Paramount sa joace in The Associate, cel mai recent film bazat pe un roman de-al lui John Grisham.

Romanul nu va fi publicat pana abia in ianuarie, dar acest lucru nu i-a impiedicat pe cei de la Paramount sa cumpere deja drepturile de autor. Cel care va urma sa produca  pelicula  este Lorenzo di Bonaventura. Acesta, desigur, a mai lucrat cu LaBeouf inainte la ambele filme Transformers. De fapt pe durata filmarilor la Transformers: Revenge Of The Fallen, acestuia i-a cazut pe mana cartea luandu-i putin timp sa isi convinga actorul principal sa i se alature.

Deci totusi cine este Asociatul? Pai este un student pe pragul de a promova de la Yale cand este manipulat in a accepta o pozite intr-o prestigioasa firma de avocatura, moment in care primeste informatii ultrasecrete in legatura cu un imens proces.

Inca nu se stie sigur cine va regiza filmul, dar cum LaBeouf este din ce in ce mai cautat, va fi o chestiune de timp pana ce un nume greu se va atasa proiectului.

[Sursa]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 4.50 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 1,559 afisari

Adauga Comentariu

Close