The Air I Breathe (2007)

Post adaugat in [ Drama, Thriller ]

Desi in acest film il intalnim pe actorul Brendan Fraser, care a avut interpretari reusite in Journey to the Center of the Earth si The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, in acest film mi s-a parut ca rolul nu i s-a potrivit, iar faptul ca moare la sfarsitul filmului m-a facut sa nu apreciez interpretarea sa.

In rolurile principale Brendan Fraser (Pleasure), Kevin Bacon (Love), Sarah Michelle Gellar (Sorrow), Forest Whitaker (Happiness), patru oameni care au ceva in comun,si anume ca niciunul nu este fericit. Primul are “norocul” de a ghici viitorul si de a avea previziuni, insa totul ia o intorsatura proasta la varsta de 10 ani cand acesta descopera ca nu poate face nimic pentru a impiedeca moartea persoanelor dragi si viitorul care il prevede, fiind un simplu spectator. Cel de-al doilea, lupta pentru iubirea lui din facultate, insa aceasta este maritata cu un prieten de al lui. Al treilea nume apartine Tinei, o artista care nu voia sa isi dezvaluie identitatea, suferind o drama in copilarie cand tatal sau a fost calcat de masina. Ultimul incearca sa duca o viata mai buna, jucand la pariuri pe o miza foarte mare, dar din pacate viata sa se pierde o data cu biletul necastigator. Majoritatea actiunii se raporteaza la Andy Gargia (Fingers), un camatar care taia cate un deget celor care nu isi plateau datoriile. “Pleasure”, este unul din angajatii sai, insa avand un suflet bun, acesta evita pe cat posibil sa le faca rau oamenilor. El se indragosteste de Tina si incearca sa o protejeze de seful sau, care voia sa puna stapanire pe ea si pe cariera sa. Totul se destrama cand Fingers le afla secretul, pe el il impusca, iar pe ea doreste sa o manevreze.

Filmul are un sfarsit neasteptat, fiecare personaj ramane cu un gol in suflet si cu o mare pierdere. Placere, iubirea, mahnirea, si fericirea sunt cele patru sentimente promovate de acest film. Il consider un film de duzina. Poate ca si finalul lasa impresia de film neterminat, fapt ce il plaseaza pe un loc inferior.

Trailer The Air I Breathe:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 2.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,068 afisari

Adauga Comentariu

Close