The Day the Earth Stood Still (review)

Post adaugat in [ SF ]

Acest sf modern este remake-ul clasicului din 1951 care la randu-i a fost o reeditare a unui alt film din 1940.  Invazia extraterestrilor, filmul care a stabilit stacheta genului sf era un clasic al genului, dar nu o capodopera, necesara fiind o reeditare a acestuia. Inca de la inceput filmul uimeste prin distributie, cine ar putea fi mai bun in rolul unui extraterestu decat Keanu Reeves?

El aterizeaza in Central Park unde este impuscat de fortele armatei, dar supravietuieste ajungand in custodia guvernului.  Infatisarea sa fiind una cu adevarat asemanatoare cu cea a unui extraterestru.

In timp ce guvernul se mobilizeaza sa faca fata primului contact, astro-biologul Jennifer Connelly este recrutata fortat de armata.  Experienta celor doi in custodia armatei este de scurta durata, acestia reusind sa evadeze.  Klaatu (Keanu Reeves) are insa o mare dilema, sa distruga rasa umana pentru a salva planeta pamant sau nu?

Totusi scenariul filmului pare editat de prea multe ori in incercarea de a obtine acel mare  final foarte tensionat, in rest actiune este din plin doar ca  ne asteptam la unpic mai mult pe partea scenariului.

Trailer The Day the Earth Stood Still:

Subtitrare The Day The Earth Stood Still

[Sursa]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 4.50 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,497 afisari

Adauga Comentariu

Close