The Pursuit of Happyness (2006)

Post adaugat in [ Drama ]

Am revazut acest film, simtind nevoia de a constientiza inca o data sacrifiile unui parinte pentru copiii sai, si in acelais timp lupta eterna pentru a razbi in viata. Aceste lucruri le putem invata in acest film, unde Will Smith reuseste sa le evidentieze atat de bine, renuntand la rolul sau de comediant.

Chris Gardner (Will Smith) are ghinionul de a ii fi refuzate toate sansele pe care un om le poate avea intr-o viata. Desi cu o gandire foarte matura si cu o inteligenta dezvoltata, acesta nu reuseste sa isi intretina familia, aducand doar cativa dolari in fiecare zi. Din cauza lipsei banilor, el este parasit de sotia sa, iar in custodia sa ramane fiul sau de 5 ani, Christopher. Ingropati in datorii, cei doi sunt dati afara din apartamentul unde locuiau, fiind nevoiti sa stea in statiile de autobuz, in gari, iar cand apucau cate un loc la internat, unde cozile erau imense, isi faceau cate un dush. In ciuda intamplarilor nefericite, Will Smith ramane tatal ideal pentru fiul sau. Reuseste sa il faca pe acesta sa creada ca se afla intr-o jungla, pe cand se aflau in toaleta din gara, pentru a incerca sa ii salveze inocenta de copil si a il face sa scape de grijile “oamenilor mari”. El se hotaraste sa lucreze la o firma de marketing, problema era ca timp de cateva saptamani, acesta trebuia sa faca munca voluntara, ceea ce insemna lipsa banilor pentru intretinerea lor. Desi exista acest obstacol, acesta nu s-a lasat invins, fiind si cel mai dezavantajat din acea asociatie, unde trebuia sa presteze servicii si sa execute ordinele sefilor lui. Intr-un final, cei doi, tatal si fiul, asteapta postul mult dorit la agentia de marketing. Va reusi acesta sa il obtina?

Este un film care impresioneaza prin lectiile de viata pe care le ofera, este un film tocmai bun de vizualizat de catre toti parintii care isi abandoneaza copiii, desi au conditii mult mai bune pentru cresterea lor, este un film ce provoaca o mare durere celor care nu au avut norocul de a avea o familie. O drama care merita vazuta oricand!

Trailer The Pursuit of Happyness

Subtitrare The Pursuit of Happyness

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 4.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,734 afisari

Un comentariu on “The Pursuit of Happyness (2006)”

  • ionel
    11 April, 2009, 14:47

    Unul din cele mai bune filme!Subiectul este tocmai bun pentru perioada de criza!Merita vazut oricum!

Adauga Comentariu

Close