Tropic Thunder (2008)

Post adaugat in [ Comedie ]

Filmul jucat si regizat de Ben Stiller este o comedie draguta, care incepe mai greoi reuseste ca pana la final sa se faca foarte placuta. Stiller reuseste sa adune multe nume grele pentru distributia sa printre acestea fiind:Jack Black, Robert Downey Jr., Tom Cruise, Nick Nolte, Matthew McConaughey, etc. Cu atatea nume grele in rolurile principale nu are cum sa nu fie un film bun.

Povestea e urmatoarea: Cartea lui “Four Leaf” Tayback (Nick Nolte), fost veteran de razboi, este selectata pentru a fi transpusa pe micile ecrane de un excentric milionar (Tom Cruise). Acesta isi asambleaza o echipa de 5 actori, Speedman (Ben Stiller, Lazarus (Robert Downey Jr.), Chino (Brandon T. Jackson) , Portnoy (Jack Black) si Kevin Sandusky (Jay Baruchel), profesionisti de altfel, dar care nu se inteleg nicicum impreuna. Ideea salvatoare vine din parte lui Four Leaf, care este de parere ca singura metoda de a face actorii sa lucreze ca si o echipa este sa ii trimita tocmai in Vietnam. Aceasta miscare se dovedeste a fi una dezastruoasa pentru ca cei 5 raman izolati in mijlocul unei zone impanzite cu trupe de gherila, singura lor salvare este acum sa puna in aplicare scenariul si sa incerce sa scape cu viata.

Trailer Tropic Thunder:

Subtitrare Tropic Thunder

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,312 afisari

2 comentarii on “Tropic Thunder (2008)”

  • andreea
    11 June, 2011, 16:25

    filmul e cel putin penibil, asta ca sa ma exprim dragut si faptul ca joaca atatia actori cunoscuti m-a facut sa ma uit la film, insa a fost pur si simplu un film jenant

  • aa
    12 June, 2011, 11:59

    andreea nu stiu la ce film te-ai uitat tu dar tropic thunder este belea…

Adauga Comentariu

Close