Watchmen-viitor incert

Post adaugat in [ Stiri ]

In primul rand Craciun Fericit tuturor cinefililor!
Conform ziarului “The New York Times” procesul celor de la 20th Century Fox impotriva celor de la Warner Bros ar trebui evitat, in schimb cele doua companii producatoare trebuie sa reflecteze asupra conflictului si sa gaseasca o solutie de impacare, lucru greu de relizat in cazul acestui film mult ravnit. O prima audienta era planificata pentru ianuarie 2009, dar care pare acum foarte improbabila, instanta recomandant reconciliere si negocieri din partea ambelor tabere.

Povestea se va desfasura mult mai mult in zilele ce urmeaza dar deocamdata noi vedem lucrurile cam asa:

1) Se pare ca cei de la Warner au cam pierdut drepturile de a produce orice film bazat pe romanul Watchmen. Acestia ar putea face apel dar dupa cele spuse de judecator, cazul pare de necastigat.

2) Fox and Warner trebuie sa ajunga la o intelegere sa imparta costurile si profiturile filmului, doar ca cei de la Warner au inceput deja sa adune fondurile necesare printr-o finantare din partea celor de la Legendary Pictures asa ca acestia nu vor fi in nici un caz dispusi spre acte de caritate.

3) Rezultatul final va fi cel mai probabil, o ditributie mixta, dar avand in vedere pozitiile total contrare ale celor doua tabere este foarte probabil ca cei de la Fox sa intarzie sau chiar sa anuleze iesirea pe piata a filmului.

Indiferent de ce se intampla putem uita de premiera din luna martie a filmului.

[Sursa]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 1,312 afisari

Adauga Comentariu

Close