While She Was Out (2008)

Post adaugat in [ Horror, Thriller ]

While She Was Out este filmul in care am vazut-o pe Kim Basinger dupa o pauza de peste doi ani si pot spune ca am ramas impresionat de cum arata la cei 55 de ani. Filmul se doreste un thriller si chiar este, are mult suspans si multe scene horror insa scenariul lasa mult de dorit.
Della (Kim Basinger) este o femeie casnica cu doi copii gemeni, acasa se aflata la limita suportabilitatii din cauza sotului ei care o agreseaza zilnic, atat verbal cat si fizic.
In ajunul Craciunului se duce sa faca la mall ultimele cumparaturi. La plecare, in parcarea magazinului este agresata de patru tineri si devine singura martora a crimei savarsita de catre tineri asupra unui politist particular care incercase sa o protejeze pe Della. Della reuseste sa fuga dar este imediat urmarita de tineri.
Daca pana aici scenariul este simplu, de aici si pana la final acesta devine si mai simplu dar mai ales, devine previzibil, ca cel vanat ajunge sa-i elimine pe vanatori este ceva ce s-a mai vazut in alte zeci de filme.
De remarcat faptul ca in While She Was Out avem patru tineri care reprezinta patru rase diferite si culmea cel mai putin rau se dovedeste negrul, cel mai rau este albul.
Din pacate Kim Basinger nu a mai avut parte de un scenariu ca la L.A. Confidential, dar si asa isi joaca rolul bine, pacat ca a fost mult limitat de scenariu, fara interpretarea actritei filmul ar fi fost o porcarie, chiar si asa, finalul este cel putin ridicol, cu un dialog intre agresor si victima care nu-si are rostul.

Subtitrare While She Was Out

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 3.75 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,694 afisari

Adauga Comentariu

Close