Get Smart (2008)

Post adaugat in [ Actiune, Comedie ]

O comedie draguta, imbinata cu suspans si actiune, face ca acest film sa merite cele 110 minute de vizualizare.

Smart (Steve Carell), un stralucit analist al organizatie Control, viseaza dintotdeauna sa ajunga agent, alaturi de partenerii sai, mai ales de Agentul 23, celebru pentru misiunile sale reusite. Desi credea ca este departe de acest vis, ajunge sa i se realizeze in clipa in care organizatia KAOS pune la cale un plan de dominare al lumii, al uciderii presedintelui Americii la un concert simfonic. Seful sau il promoveaza ca si agent si il trimite in aceasta viziune alaturi de frumoasa Anne Hathaway – Agentul 99.

Pentru inceput, cei doi nu reusesc sa se inteleaga de niciun fel, pana in clipa in care ajung sa se indragosteasca unul de celalalt. Actiunile lor se completeaza si ajung sa formeze o buna echipa. In final, Smart este pus in ipostaza in care trebuie sa faca ceva pentru a salva compania si pe Agentul 99, datorita spionului descoperit in interiorul organizatiei Control, si anume Agentul 23.

Este un film acceptabil, bun de vazut pentru umorul specific, insa, ideea abordata, a unui politist mai putin descurcaret, a fost regasita in “n” filme pana acum.

Trailer Get Smart

Subtitrare Get Smart

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 3,704 afisari

Adauga Comentariu

Close