Hotel for Dogs (2009)

Post adaugat in [ Comedie ]

Se pare ca iarna asta producatorii de filme au dat-o in mintea copiilor cu doua filme de succes cu si despre catelusi, dupa succesul Marley and Me, noua aparitie Hotel for Dogs surprinde micutele fapturi in ipostaze total inedite.

Regizorul debutant Thor Freudenthal impreuna cu cei trei scenaristi ai sai (Jeff Lowell, Bob Schooley and Mark McCorkle) au interpretat foarte vag cartea scrisa de Lois Duncan, cu alte cuvinte au pastrat doar titlul, continutul ne avand vreo tangenta cu ce se petrece in carte.

Filmul ii are in prim plan pe Friday, un terrier, impreuna cu stapanii sai Andi de 16 ani(Emma Roberts) si Bruce in varsta de 11 (Jake T. Austin). Copii sunt orfani de la varsa te 3 ani, iar de atunci au fost mutati de la un set de parinti adoptivi la altul au ajuns sa tina mai mult la catel, pe care trebuiau sa il ascunda mai pe tot locul pe unde mergeau de frica parintilor adoptivi. Ultimul set de parinti adopitivi le fac celor doi viata un calvar.

Viata grea a celor doi ii face sa inteleaga greutatile prin care trec cateii vagabonzi, iar atunci cand viata le ofera o sansa se a putea face ceva acestia o accepta cu stoicism. Cu toate ca metodele prin care cei doi fac rost de bani pentru a-si hrani la inceput catelul, iar apoi herghelia de catei, nu sunt tocmai ortodoxe, acestia sunt copii buni.

Cei doi descopera un hotel parasit amplasat exact in miezul unei zone metropilitane foarte populate, care adaposteste cativa catei ai strazii. Cei doi se gandesc ca acest hotel ar face un sediu perfect pentru toti cateii vanati de hingher. Pentru cat timp vor reusi acesta sa pastreze secretu, cand familia de animalute creste exponential in fiecare zi?

Trailer Hotel for Dogs:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 4.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,095 afisari

Adauga Comentariu

Close