The Family Holiday (2007)

Post adaugat in [ Comedie ]

Dave Coulier interpreteaza rolul unui excroc, care dupa o viata traita in fuga dupa numeroasele fraude savarsite, viata acestuia ar putea sa ia o intorsatura foarte fericita, doar cu o conditie: sa aiba o familie cu tot cu copii si sotie si bineinteles un domiciliu stabil. De ce toate astea? Pentru ca unchiul acestuia i-a lasat prin testament 20 de mil $ doar daca indeplineste conditiile mentionate anterior.

Donald ‘Doc’ Holiday (Dave Coulier) trebuie sa faca imposibilul pentru a putea primi mostenirea. Acesta incepe bineinteles prin inchirierea unei case, apoi printr-un compromis reuseste sa se angajeze la o fabrica de papusi si jucarii, acestea fiind partile usoare. Pentru a isi gasi “familia” de care are nevoie acesta mituieste doi copilasi fugiti de la orfelinat, Amanda (Abigail Schornick) si Tim (William Schultz), pentru a fi copiii sai timp de cateva zile. Ultimul si cel mai dificil lucru ramanea sa isi gaseasca o sotie, iar pentru acest lucru posteaza un anunt in ziar pentru un post de menajera full time, iar intr-un final, dupa o zi lunga, ultima candidata, Elizabeth Rogers (Alexa Fischer) pare a fi cea ce cauta.

Desi pare usor, nu este deloc asa, deoarece Holiday nu are nici un ban si trebuie sa jongleze atatea lucruri pentru a-i reusi frauda aceasta. Dar nu va fi deloc asa pentru ca pe masura ce filmul se desfasoara , membrii “familie” devin tot mai atasati unul de celalat, finalul fiind unul de vazut.

Trailer The Family Holiday:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 6,699 afisari

Adauga Comentariu

Close