The Unborn (review)

Post adaugat in [ Horror ]

Uneori sufletul unei persoane decedate este atat de demonic incat intrarea sa in rai este interzisa. Acestuia nu ii ramane decat sa colinde la nesfarsit granita dintre lumi, in incercarea disperata de a gasii un corp pe care sa il posedeze.

Iar uneori chiar se intampla…

Scriitorul/regizorul David Goyer ( a mai regizat Blade: Trinity, The Invisible, Batman Begins) ne ofera o priveliste terifianta a vietii celor decedati in filmul The Unborn, un thriller supranatural care urmareste viata unei tinere supusa unei vieti de cosmar atunci cand un spirit demonic o bantuie.

Casey Beldon (Odette Yustman) si-a urat mama pentru faptul ca a parasit-o cand era copil. Dar cad lucruri inexplicabile incep sa se petreaca, Casey intelege de ce aceasta a parasit-o. Bantuita de cosmaruri sfasietoare si de o fantoma, Casey trebuie sa apeleze la singura persoana care poate face ceva, Sendak (Gary Oldman).

Cu ajutorul lui Sendak, Casey descopera sursa blesemului familiei care data de pe vremea Germaniei naziste- o creatura care avea abilitatea de intra in oricine sau orice si care devine mai puternica cu fiecare posedare reusita. Cu blestemul dezlantuit singura sansa a tinerei Casey este sa inchida o poarta intre lumi, care a fost lasata deschisa de cineva care nu s-a mai nascut.

Trailer The Unborn:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 3.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,277 afisari

Adauga Comentariu

Close