The Wackness (2008)

Post adaugat in [ Drama ]

Filmul mi s-a parut unul dintre cele mai slabe filme pe care le-am urmarit. Desi aveam mari asteptari de la el, nu a fost decat imbinarea unor factori care trebuiau sa prinda in fata marelui public.

The Wackness incearca sa evidentieze viata anilor 94′, cand muzica rapp se facea cunoscuta pe strazile New-York-ului. Luke Shapiro (Josh Peck) , un tanar care urmeaza sa absolve liceul, este bulversat de problemele cotidiene din familia lui. Tatal sau pierde toti banii la jocurile de noroc, iar casa urma sa fie evacuata. Pentru a evita aceasta situatie si pentru a curma suferinta mamei sale, el decide sa faca singur bani. Din acest moment drogurile devin principala lui preocupatie, reusind sa le vanda dandu-se drept vanzator ambulant de inghetata. Jucand un rol principal in acest film, Dr. Squires (Ben Kingsley), terapeutul care primeste marijuana in loc de bani, este si tatal lui Stephanie (Olivia Thirlby) cea de care se va indragosti Shapiro si cu care va trai o poveste de dragoste.

Nota mea pentru acest film este 6 cu indulgenta. Singurul lucru interesant mi se pare incercarea acestuia de a isi ajuta parintii,  in rest, mesajul transmis este total aiurea si needucativ.

Trailer The Wackness:

Subtitrare The Wackness

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 1,918 afisari

Un comentariu on “The Wackness (2008)”

  • alex
    17 March, 2009, 12:47

    Un film nu e prost pentru ca mesajul nu e deloc educativ. The wakness e realist.

Adauga Comentariu

Close