Valkyrie (2008)

Post adaugat in [ Drama ]

Intr-o tara cuprinsa intru totul de fortele raului, intr-un stat in care fiecare miscare iti e urmarita, intr-o tara in care  dreptatea si onoarea au trecut pe planul secund, un grup de oameni infiltrati in functii importante din conducerea statului, decid sa actioneze. Tom Cruise este colonelul Claus von Stauffenberg, care are un plan foarte indraznet si ingenios de a-l elimina pe tiranul care stapaneste tara.

Regizorul Bryan Singer face din nou echipa cu scenaristul Christopher McQuarrie in incercarea de a da viata povestii oamenilor care au incercat sa il asasineze pe Hitler. Filmul ii mai include si pe  Kenneth Branagh, Bill Nighy, Tom Wilkinson, Carice van Houten, Thomas Kretschmann, Eddie Izzard, Christian Berkel si Terence Stamp.

Un militar desavarsit, Colonelul Claus von Stauffenberg este un ofiter loial care isi seveste patria in speranta ca cineva va gasi o cale de a-l opri pe Hitler inainte ca Europa si Germania sa fie distruse. Realizand ca nu mai este timp de pierdut in asteptarea unei solutii miraculoase, decide sa ia misiunea in propriile sale maini asa ca se inroleaza in rezistenta germana. Inarmat cu o strategie ingenioasa, cea de a-l face pe Hitler sa cada in capcana cu propria sa arma.  Stauffenberg stie ca Hitler are un plan de rezerva, numit operatiunea Valkyrie, asa ca decide ca va intoarce aceasta operatiune impotriva tiranului.

Cu toate lucrurile puse la punct, cu viitorul natiunii si al lumii in balanta, va reusi cineva sa il ucida pe temutul Hitler?

Trailer Valkyrie:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, media: 3.80 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,676 afisari

Adauga Comentariu

Close