Friday the 13th (review)

Post adaugat in [ Horror ]


Ocupand in acest moment primul loc in box office-ul american, Friday the 13th ne prezinta un Jason mai violent si mult mai razbunator. Atunci cand Whitney Miller (Amanda Righetti) este data disparuta in zona taberei dezafectate Cristal Lake, fratele sau Clay (Jared Padalecki )porneste cautarea surorii sale. Jason Voorhees (Derek Mears), un criminal desfigurat o are pe Whitney captiva intr-o mina abandonata. In timp ce acesta ucide un grup de elevi care petreceau timpul in acea tabara, Clay este tot in cautarea fetei.

Cea mai mare surpriza in cea ce priveste noul Friday the 13th este faptul ca apare atat tarziu in ciclul remake-urilor filmelor clasice. Filmele in genul celor ca My Bloody Valentine au demonstrat faptul ca este mult mai usor da incepi de la o idee vag amintita sau de la ceva cu totul nou, decat sa incerci un remake al unui clasic adevarat. Originalul Friday, din anul 1980 a fost un hit, iar realuarea sa chiar si perfect va aduce critice cum ca remake-ul nu se va compara niciodata cu originalul.

Din pacate se pare ca asa si este, personajele secundare sunt monotone, iar in film se simte o nota de racism atunci cand un personaj afro-american primeste un tratament “unpic altfel” decat restul. Marcus Nispel nu aduce nimic nou aceste povesti clasice, dar reuseste din pacate sa amortizeze unele lucruri care mergeau in productiile recente.

Trailer Friday the 13th:

[Recenzie preluata]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 3,301 afisari

Adauga Comentariu

Close