Gran Torino (2008)

Post adaugat in [ Drama ]

Aflat in ipostaza unui  veteran de razboi, mai exact cel cu Coreea, Walt Kowalki (Clint Eastwood) este un vaduv care traieste in Detroid. Locuinta sa este situata foarte aproape de uzina Ford, dar si mai aproape de casele imigrantilor asiatici, pe care acesta nu ii are deloc la inima.

Probabil unul din ultimele roluri pe care le va mai juca Eastwood, care are pana acum 2 oscaruri pentru regizare (Unforgiven si Million Dollar Baby), dar nici unul pentru un rol. Totusi aceasta interpretare a sa merita toata atentia.

Walt, este un batran foarte artagos, care mai are si o arma, iar care se dovedeste foarte folositoare atunci cand gastile de cartier vin si ii invadeaza proprietatea.  Familia Hmong pe care acesta o salveaza in aceea noapte ii este foarte recunoscatoare si indatorata. Surorile Thao (Bee Vang) si Sue (Ahney Her) trebuie sa topeasca inima vecinului lor.

Problemele abia acum incep sa apara pentru ca cei izgonti vor cu orice pret razbunare, iar Walt nu este dispus sa le faca placerea.

Trailer Gran Torino:

Subtitrare Gran Torino

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 1,733 afisari

Adauga Comentariu

Close