He’s Just Not That Into You (review)

Post adaugat in [ Romantic ]

Bazat pe munca scenaristilor bestseller-ului foarte popular Sex and the City,Greg Behrendt si Liz Tuccillo, He’s Just Not That Into You prezinta povestea unui grup de oameni cu varstele in jurul a 20-30 de ani din Baltimore. Filmul urmareste cum acestia trec prin diferite relatii, apele tulburi ale casatoriei, incercarea elucidarii semnelor sexului opus..sperand sa fie ei exceptia de la regula.

Gigi (Ginnifer Goodwin) isi doreste un barbat care spune ca o va suna inapoi si care chiar o face, in timp ce Alex (Justin Long) o indeamna sa nu isi piarda vremea asteptand acel telefon care nu mai vine. Beth (Jennifer Aniston) se intreaba daca ar trebui sa puna capat relatiei dupa ani de devotare unui singur iubit,Neil (Ben Affleck), care vede relatiia ca fiind perfecta. Janina (Jennifer Connelly) nu este sigura ca poate avea incredere in sotul ei,Ben (Bradley Cooper), care la randu-i nu are incredere de sine cand e in prezenta Annei (Scarlett Johansson). Anna nu stie pe cine sa aleaga intre barbatul sexi dar casatori si simplistul Conor (Kevin Connolly).
Daca ati stat vreodata aspteptand acel telefon care nu mai vine gandindu-va de ce nu a sunat, sau daca nu stiti de ce anume va parasit iubita si de ce relatia nu trece la urmatorul nivel poate ca ar trebui sa vedeti filmul.

Trailer He’s Just Not That Into You:

[Recenzie Preluata]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 3,687 afisari

Adauga Comentariu

Close