The Pink Panther 2 (2009)

Post adaugat in [ Comedie ]

The Pink Panther 2 mi s-a parut la acelasi nivel cu cel din 2006 insa ambele par niste comedii rasuflate fata de seriile anilor ’70 cu Peter Sellers in rolul principal.

Filmul The Pink Panther 2 este usor de vazut, previzibil in totalitate, glumele sunt usoare, chiar banale, filmul se bazeaza mult pe scene caraghioase cu Papa, petreceri sparte sau restaurante in flacari.
De data aceasta renumitul diamant Pantera Roz este furat impreuna cu Giulgiul din Torino, Magna Carta, Sabia Imperiala si inelul Papei, astfel se organizeaza un adevarat comando international pentru prinderea hotului care isi spune The Tornado.

Actorii din film sunt cunoscuti, in rolul inspectorului Clouseau il avem ca si acum doi ani pe Steve Martin, Ponton este interpretat de Jean Reno (din pacate apare prea rar in film), frumoasa Aishwarya Rai, simpaticul Jeremy Irons si John Cleese in rolul lui Chief Inspector Dreyfus.

Un film pentru care eu nu as face drumul pana la cinema, dar un film pentru care as pierde o ora jumatate sa-l vad la TV.

Subtitrare Pink Panter 2

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,522 afisari

Un comentariu on “The Pink Panther 2 (2009)”

Trackbacks

  1. The Pink Panther 2 (2009) | spuse pe blog

Adauga Comentariu

Close