The Uninvited (review)

Post adaugat in [ Thriller ]

Bazat pe filmul “Changhwa Hongryon” din 2003, The Uninvited isi dezvolta povestea in jurul Annei (Emily Browning), care se intoarce acasa de la spital ca urmare a decesului tragic al mamei sale.
Actiunea filmului se desfasoara liniar, spre deosebire de predecesorul sau, iar regizorul Roy Lee cunoscut pentru multele sale filme asiatice “naturalizate” face de acesta data o treaba buna angajandu-i pe scenaristii Craig Rosenberg,Doug Miro si Carlo Bernard,care reusesc sa dea un aer original filmului.

Intoarsa acasa Anna descopera ca tatal sau a trecut complet peste moartea nevestei sale si ca acesta are acum o relatie cu asistenta care avea grija de acesta pe vremea cand traia. Iar pe masura ce se desfasoara actiunea aflam ca mama Annei nu a murit din cauza vreunei boli ci mai degraba din cauze suspecte. In acesta atmosfera ciudata, Anna incerca sa isi refaca relatia cu sora sa, Alex (Arielle Kebbel). Dar in scurt timp Anna incepe sa fie vizitata de stafiile a trei copii care incerca sa o avertizeze ca Rachael, asistenta, nu are deloc intentii curate. Vizitele au rolul de a le avertiza pe cele doua ca ele urmeaza sa fie ucise de Rachael daca nu fac ceva.

Trailer The Uninvited:

[Sursa]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 2,806 afisari

Un comentariu on “The Uninvited (review)”

  • deea
    10 December, 2009, 17:07

    cat de tareeeee….acum il iau si ma uit la el :d

Adauga Comentariu

Close