Bedtime Stories (2008)

Post adaugat in [ Comedie ]

Adam Sandler este unul din actorii mei preferati si imi este foarte greu sa scriu ceva urat despre el. Insa in acest film dezamageste. Nu prestatia lui, ci scenariu in sine.

Filmul prezinta povestea lui Skeeter Bronson ( Adam Sandler ), un om obisnuit, ce lucreaza intr-un mare hotel care fusese initial al tatalui sau, insa intr-o forma mult mai mica si nebanoasa. Proprietarul hotelului actual ii promisese tatalui lui Skeeter ca atunci cand acesta va creste il va lasa sa fie presedintele afacerii cu lanturile hoteliere. Nici mai mult, nici mai putin, Skeeter a devenit instalator si omul de serviciu priceput la toate. Acestuia i se ofera insa o sansa, in momentul in care Kendall ( Guy Pearce ) cel ce urma sa fie mostenitorul hotelului, da gres in planul de constructie al acestuia.

In paralel, Skeeter trebuie sa aiba grija timp de o saptamana de cei 2 nepoti ai sai, timp in care sora sa este plecata in Arizona pentru un interviu. In acest interval el cunoaste o alta lume, o lume a copiilor si a imaginatiei. Reuseste perfect sa ii faca pe copii sa uite faptul ca tatal sau i-a parasit, si in fiecare seara le spune cate o poveste cu care ii fascineaza. Punctul cheie al acestui film este faptul ca intr-un mod miraculos povestea se transforma in realitate, insa copiii sunt cei care au mereu o continuare a povestii si care fac acest miracol. Skeeter se va folosi de ei pentru a ocupa functia de presedinte al hotelului respectiv. Va reusi intr-un final sa isi realizeze visul?

Ceea ce mi-a placut la film este relaxarea pe care ti-o ofera si destinderea de care ai parte in cele cca 90 de minute. Ce nu mi-a placut au fost fazele puerile, previzibile, imposibile ca cea din final cu motorul acela. Per ansamblu, este doar o poveste draguta, dar nu un film ce va cuceri topurile. Incearca sa preia ceva din Click si ceva din The Game Plan, dar nu reuseste mare lucru.

Trailer Bedtime Stories

Subtitrare Bedtime Stories

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,734 afisari

Adauga Comentariu

Close