Let the Right One In (trailer)

Post adaugat in [ Horror ]

Laudat ca fiind cel mai bun film horror din toate timpurile, unul din cele mai bune filme din ultimii ani. Filmul suedez cu vampiri Let the Right One In nu se compara cu nimic ce ati vazut pana acum: este dulce, infiorator, realist si fantastic in masuri egale.

Povestea in gaseste pe Oskar (Kåre Hedebrant), un pusti de 12 ani, care este necajit la scoala in timp ce acesta incerca sa se imprieteneasca cu pustoaica de alaturi, Eli (Lina Leandersson)- care are un secret…

Trailer Let the Right One In :

[Sursa]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, media: 4.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 8,338 afisari

6 comentarii on “Let the Right One In (trailer)”

 • alex
  17 March, 2009, 12:23

  nu este un film horror. este un film destept in care eu am regasit cele mai stranii viziuni, fantezii, vise.. din copilarie .

 • 7 July, 2009, 17:35

  cum se descarca filmele de pe siteul asta?

 • Katchja
  2 January, 2010, 23:50

  Poate cel mai seducator mesaj al filmului este cel referitor la iubirile timpurii, la primele emotii in contact cu sexualitatea. Lina Leandersson o interpreteaza excelent pe Eli; poate ca si expresia de tristete de pe chipul personajului este dramatic nuantata de ochii albastri. Cutremurator este si deznodamantul: in cele din urma Eli foloseste inteligent emotiile lui Oskar pentru a-l transforma pe acesta intr-un protector personal, pe timp de zi.

 • Albert
  14 March, 2011, 13:41

  Eu m-am uitat la Let Me In un film cre seamana extraordinar de mult (identic) Chiar nu imi dau seama de ce au fost create doua filme cu acelasi subiect la un interval de 1 an…:-?? poate sa-mi explice si mie cineva??

 • Mike
  20 July, 2011, 16:14

  este identic cu filmul Let me in

 • Mircea
  1 August, 2011, 20:54

  deci filmul este identic cu Let me in, secventa cu secventa, n-au ratat nimic astia…

Adauga Comentariu

Close