Taken (2008)

Post adaugat in [ Actiune ]

Un film de actiune, construit in jurul sferei familiale. Bryan Mills ( Liam Neeson ) este pus in situatia de a isi salva propria fata din mana unor criminali.

Desi despartit de sotia lui, Bryan Mills, fost agent CIA, se muta in L.A. pentru a fi alaturi de fiica sa Kim, in varsta de 17 ani, care traieste cu mama sa Lenore ( Famke Janssen ), si cu noul sot al acesteia, Stuart.

Tatal fetei este tinut la departare de aceasta din cauza posesivitatii lui obsedante si dorintei de a o proteja. Filmul se deruleaza intr-un mod rapid, intriga acestuia are loc in momenul in care Kim si prietena ei Amanda merg in Europa pentru a urmari concertul celor de la U2. Desi initial Bryan nu este de acord cu aceasta plecare, Lenore si Kim sunt nevoite sa ii ascunda acestuia adevarul, mintindu-l ca cele doua fete merg la matusa Amandei. Ajunse la Paris, fetele cad prada unei retele albaneze de trafic de carne vie. Tactica era simpla, in gara, fetele erau abordate de oamenii acestei retele, invitandu-le sa ia taxi si sa le duca acasa, suma platita impartindu-o pe jumatate. Fetele accepta, insa de aici calvarul lor incepe, cand banda de traficanti afla adresa celor doua. Le drogheaza, dupa care urmeaza sa le vanda ca prostituate de lux arabilor. In momentul in care este sechestrata Kim, ea vorbeste cu tatal ei la telefon, ceea ce ajuta la detectarea celor ce o rapisera. Bryan Mills face tot ce este posibil pentru a o salva, punandu-si in practica toate secretele pe care le aflase ca angajat la CIA. Va reusi acesta sa o salveze pe fiica lui in cele 96 de ore ramase?

Filmul este captivant, un film de actiune ce merita toata atentia.  Liam Neeson face un rol bun, lasand impresia unui actor mare in filmele de actiune.

Subtitrare Taken

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 3,428 afisari

2 comentarii on “Taken (2008)”

Trackbacks

  1. From Paris with Love (2010) | Filme Bune
  2. Taken 2 (trailer) | Filme Bune

Adauga Comentariu

Close