Two Lovers (2008)

Post adaugat in [ Romantic ]

Desi ideea este una buna, sugerand faptul ca unii oameni se indragostesc de cel mai bun prieten si sunt nevoiti sa asculte dureros problele celuilalt in dragoste, filmul este cat se poate de plictistor. Nu are nicio secventa care sa te lase cu sufletul la gura, totul este previzibil si mediocru.

Povestea se construieste in jurul tanarului Leonard Kraditor ( Joaquin Phoenix ), care incearca de mai multe ori sa se sinucida dupa despartirea dintre el si iubita lui. Pentru a scapa de aceste crize depresive, el se muta cu parintii lui care incearca sa il ajute sa depaseasca acest moment dificil. Totul incepe in momentul in care parintii vor sa faca mai puternica afacerea familiei, colaborand cu familia Cohen, a carei fiica este de varsta apropiata cu Leonard, de care incearca sa se apropie si caruia ii promite o viata fericita daca o va accepta in inima lui. Totul pare sa fie hotarat si cei doi sa fie impreuna, insa Michelle Rausch ( Gwyneth Paltrow ), noua vecina a acestuia, incurca planurile deoarece il indrageste pe Leonard si il transforma in cel mai bun prieten.

Cele doua fete sunt puse in antiteza, Sandra fiind o evreica linistita, rabdatoare, care tinde spre o viata armonioasa cu multi copii si Michelle, o tanara dependenta de Ecstasy, amanta unui om de afaceri cu doi copii, dornica de o viata rebela si plina de risc. Care este viata pe care o va alege Leonard ramane sa urmariti in finalul acestui film.

Trailer Two Lovers:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, media: 4.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 7,714 afisari

3 comentarii on “Two Lovers (2008)”

 • Bianca
  17 July, 2009, 12:40

  Prost film .. si pe deasupra plictisitor !

 • ciupercut
  27 July, 2009, 12:51

  cum pot gasi filmul edera de a minghii ?

 • aaaa
  14 March, 2011, 21:50

  mi-a placut filmul..captivant..

Adauga Comentariu

Close