Genova (review)

Post adaugat in [ Drama ]

Joe (Colin Firth), vaduvit de curand, accepta un post de profesor in Italia pentru a incepe de la zero. Dar relatiile sale cu proprii copii se indeparteaza din ce in ce mai mult deoarece cea mare are probleme specifice varstei adolescentei, iar cea mica este tulburata de viziuni ale mamei decedate.

Nu va-ti saturat sa vedeti in filme oameni calcati mortali de masini din cauza neglijentei lor? Marianne (Hope Davis) se juca cu ficele sale si in mod total nesurprizator este accidentata mortal in propriul autovehicul. La cateva luni de la nefericitul accident Joe care este inca in stare de soc primeste o oferta din partea unei prietene de a profesa intr-o universitate din Genova. Atractia orasului medieval italian este evidenta, cei trei acomodandu-se relativ usor la noul stil de viata. Kelly (Willa Holland) fica cea mare se indragosteste de unul din baietii care isi duc veacul pe plaja, in schim cea mica, Mary (Perla Haney-Jardine), este bantuita de fantoma mamei. Un eveniment major este iminent deoarece nimic altceva nu va putea lega familia.

Un film care nu iese din tipare, in care cliseele sunt la ele acasa in care datele concrete lipsesc (nu stim nici macar ce fel de materie preda Joe), un film mediocru.

Trailer Genova:

[Recenzie Preluata]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Popularitate: 2,832 afisari

Adauga Comentariu

Close