Jumper : Oriunde, Oricand (2008)

Post adaugat in [ Actiune ]

In esenta este un film mediocru, cu o actiune slaba, idee buna dar subdezvoltata, vreo 2 nume cunoscute si cateva efecte bine realizate. Un film care evident are multe lipsuri, dar care pe mine m-a atras si m-a facut sa il vad pana in final. Mai mult, ideea filmului mi-a si placut.

Hayden Christensen (Star Wars), personajul principal al filmului preluat dupa romanul lui Stevan Gould, este un tanar cu puteri paranormale ce poate sa se teleporteze oriunde in lume. Aceasta putere o descopera in momentul in care incercand sa salveze un globulet al fetei pe care o simpatiza, Millie ( Rachel Bilson ), se ineaca dar este teleportat intr-o biblioteca. De atunci incepe adevarata sa aventura, cand incearca sa afle unde a plecat mama lui la varsta cand el avea 5 ani. Folosindu-si insa aceasta putere regulat, si devenind un spargator de banci fara a lasa nicio urma, atrage atentia Agentiei Nationale pentru Securitate dar si altora cu aceeasi putere, numiti Paladini. Aducandu-si aminte de prietena sa din liceu, Millie, acesta incearca sa ii indeplineasca acesteia visul de a calatori in toata lumea, astfel o duce la Roma pentru a vedea Colloseum. Aici el afla ca nu e singurul cu astfel de puteri si ca teleportatul a aparut cu secole in urma. Unindu-si fortele cu Griffin, reusesc sa il invinga pe Roland ( Samuel L. Jackson ), paladinul ce jurase ca ii va omori.

Hayden Christensen face un rol bun, dar mai slab ca cel din Awake si Star Wars. Filmul este unul de tip “popcorn”, il urmaresti cu placere, dar il uiti repede. Singurul lucru la care m-am gandit pe parcursul filmului este ce as face daca as beneficia de aceste puteri.

Trailer Jumper:

Subtitrare Jumper

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,005 afisari

Adauga Comentariu

Close