Paul Blart: Mall Cop (review)

Post adaugat in [ Comedie ]


Atunci cand infractorii sechestreaza un mall singurul care poate intervenii sa le opreasca planurile este agentul de securitate Paul Bart (Kevin James).

La prima vedere filmul pare a unul care se incadreaza in tiparele tipice, si anume cele ale fraierului care cauta sa se adapteze si care are parte de o mare de umilinte, genul tipic care garantat va produce multe rasete.Dar pe de-o alta parte pelicula scoate la iveala mult mai multe, punand la o parte toate umorul si privind pe ansamblu vedem un film creat cu multa pasiune, surprinzator de multa inima.

Kevin James joaca rolul sefului privind securitatea centrului comercial din New Jersey, un tip simpatic care compenseaza pentru faptul ca nu e un politist adevarat dandu-si o importanta corespunzatoare in cadrul magazinului. Acesta este indragostit de vanzatoarea de la salonul de coafat, dar pe care nu reuseste sa o impresioneze nicum, de fiecare data facandu-se de ras in tentetivele sale.
Sansa sa se aratra sub forma unui jaf, ocazie care ii ofera prilejul de a salva ziua si de a aparea ca un erou pentru cea care i-a furat inima.

Fiind o ciudata combinatie intre Die Hard si Home Alone ,Paul Bart nu are de oferit prea multe in afara celor asteptate. Totusi James este un actor foarte talentat si crucial un tip simpatic autentic. Acest lucru nu explica totusi succesul pe care l-a avut pelicula in top office-ul american.

Trailer Paul Blart: Mall Cop:

[Recenzie Preluata]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 4.25 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,745 afisari

Adauga Comentariu

Close