The Age of Stupid (review)

Post adaugat in [ Documentar ]

O poveste narativa foarte complexa povestita de un barbat care traieste in anul 2055 si care studiaza retrospectiv de unde si pana unde a gresit rasa umana in lupta cu incalzirea globala si cu exploatarea titeiului.

Regizorul Franny Armstrong incarca sa ofere o perspectiva in viitor a ceea ce s-ar putea intampla cu pamantul si cu specia umana daca ceva nu va fi facut acum pentru a oprii incalzirea globala, pentru acesta acesta se leaga in principa de industria petroliera, care dupa cum se stie are cea mai mare vina pentru incalzirea globala. Pete Postlethwaite joaca rolul unui barbat aflat in fata unui ecran studiind niste arhive intrebandu-se “De ce nu a facut nimeni nimic atunci cand se putea?”
Scenele prezentate de acesta sunt intrerupte de cazul unei femei a carei viata este distrusa de Shell, sau a unui vanzator de mori de vant care se lupta anevoios pentru introducerea conceptului, etc. Toate aceste cu scopul de a ne mobiliza in a a face ceva.
Desi interesant in ceea ce priveste continutul sau, filmul ar fi fost mult mai reusit daca ar fi fost un simplu documentar.
Trailer THe Age of Stupid:

[Recenzie Preluata]

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,899 afisari

Adauga Comentariu

Close