Ghosts of Girlfriends Past (review)

Post adaugat in [ Comedie ]

Fotograful celebritatilor Connor Mead (Matthew McConaughey) iubeste libertatea, distractia si femeile… in exact aceasta ordine. Un burlac fara scrupule care nu-si doreste obligatii de nici un fel, Connor nu ezita sa foloseasca video conferintele pentru a se despartii de mai multe dintre iubitele sale in acelasi timp.
Fratele acestuia,Paul (Breckin Meyer) face parte din categoria celor romantici, defapt acesta este pe punctul de a se insura. Din pacate pentru pentru Paul, in ajunul nuntei Connor reuseste sa puna in pericol marele eveniment prin ignoranta sa fata de dragoste.
In acest moment Connor primeste vizita fantomei unchiului sau Wayne (Michael Douglas), care ii spune ca va fi vizitat de stafia uneia din fostele sale, care il va plimba din trecut in prezent dar si in viitor si care ii va face un tur cu toate cuceririle acestuia din intreaga sa viata. Toate acesta in speranta ca isi va deschide ochii si nu o va parasi si pe Jenny (Jennifer Garner),singura care pare a nu fi afecta de carisma acestuia.

Trailer Ghosts of Girlfriends Past :

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 4,872 afisari

Un comentariu on “Ghosts of Girlfriends Past (review)”

  • liviu
    8 May, 2009, 11:35

    si cei de la Facultatea de Ecologie din Bucuresti, au facut un film asemanator….foarte tare. bravo la baieti!!!
    Reusit filmul, si de apreciat efortul celor de la Ecologie!!!

Adauga Comentariu

Close