Inkheart (2008)

Post adaugat in [ Actiune ]

Multi spun ca Inkheart este un film pentru copii. Eu tin sa neg si sa va indemn sa il vedeti. Nu are cine stie ce actiune, Brendan Fraser se lasa uneori depasit de evenimente, insa filmul te indeamna la lectura. La placerea copilariei de a crede ca personajele exista, ca lumea noastra este identica unui basm, o lume din care putem evada cu cea mai mare usurinta.

Mo (Brendan Fraser) ,tatal unei fetite in varsta de 12 ani, Meggie ( Eliza Bennett ) are capacitatea de a introduce in viata de zi cu zi personaje din cartile pe care le citea cu voce tare. In ziua in care Meggie era nou-nascuta, Mo ii citeste Resei, sotia sa, cartea Inkheart cu atata pasiune si iubire pentru aceasta arta, incat unele personaje isi fac prezenta in viata reala, dar din nefericire sotia sa este introdusa in carte.

Ani lungi de cautari pentru a gasi un ultim exemplar din aceasra carte, singurul care putea sa i-o readuca inapoi pe iubita lui sotie. Meggie ajunge sa inteleaga acest secret abia atunci cand are de-a face cu unele personaje malefice din carti: Capricorn si cei ce il slujeau. Ea descopera ca are aceeasi calitate ca si tatal sau, iar intr-un final amandoi lupta impotriva lui Capricorn care ii folosea sa ii citeasca pentru a isi implini telurile, si doresc sa o readuca la viata pe Resa.

O serie de aventuri ce te aduc in lumea copilariei si a visarii. Un film care iti da o pofta nebuna sa citesti dupa ce il urmaresti. Vizionare placuta!

Trailer Inkheart:

Subtitrare Inkheart

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 2.67 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 2,718 afisari

Adauga Comentariu

Close