Obsessed (review)

Post adaugat in [ Drama ]

Dupa interpretarea foarte buna pe care a avuto in Cadillac Records,Beyoncé Knowles a dat-o rau in bara cu recentul top box office, in care reuseste din pacate sa se afunde in clichee intr-un scenariu prost.
Aceasta joaca rolul sotiei unui director, Derek (Idris Elba), impreuna fiind foarte fericiti. Cand la birou este angajata o tanara focoasa, Lisa (Ali Larter), parerile sunt optimiste, deoarece este singura persoana de gen feminin de acolo. Desi parand cat se poate de normala, acesta nu starneste valuri decat prin frumusetea sa, la care Derek nu are de gand sa cada. Greseala acestuia apare atunci cand la o petrecere de serviciu cade in plasa avansurilor Lisei, dandu-i impresia acesteia ca ar putea fi ceva intre ei. E de ajuns ca de aici incolo, pasnica si nevinovata Lisa sa se transforme intr-o psihopata care face absolut (chiar absolut) orice sa puna mana pe Derek.
Din pacate filmul nu are un conflict bine stabilit, singurul conflict major fiind intre Lisa si Sharon, sotia lui Derek, in rest cel din urma e mai mult spectator la o lupta in doi. Trailerul ne ofera cam tot ce avem nevoie pentru a ne da seama ce se intampla in film, poate unpic prea mult. Ne mai ramane sa ne intrebam Cum de oare a ajuns pe primul loc ?

Trailer Obsessed:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 1.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 1,938 afisari

Adauga Comentariu

Close