Angels and Demons (2009)

Post adaugat in [ Actiune ]

Fiind o ecranizare dupa romanul lui Dan Brown, dar si continuarea filmului Codul lui Da Vinci, filmul debuteaza cu succes in lumea cinematografiei.

Tom Hanks face un rol bun, fiind in aceasta pelicula profesorul Robert Langdon, cel mai cunoscut in descifrarea simbolurilor antice din SUA. Actiunea incepe in momentul in care papa moare, si Vaticanul este in cautare de altul. Cei 4 cardinali favoriti acestui rol sunt insa rapiti de o grupare secreta. Politia Vaticanului tinde sa creada ca este vorba de cea mai periculoasa grupare de pe Pamant, care disparuse cu multi ani in urma, aceasta fiind cunoscuta sub numele de Iluminati. Politia apeleaza la profesorul Robert Langdon, care are misiunea de a recunoaste semnele transmise de grupare. In momentul in care realizeaza de pericolul care ii asteapta, acestea incearca intr-un mod rapid depistarea celor ce se afla in spatele gruparii ce putea distruge orasul Vatican, cat si intreaga Roma printr-o bomba.

Filmul se bazeaza pe indicii si detalii. Fiecare cardinal va fi omorat intr-un loc diferit, un loc in care, in urma cu mult timp, Biserica ii chinuise pe cei ce erau impotriva ei. Profesorul incearca sa ii salveze pe cei 4, insa sansele de a lupta impotriva acestui plan bine elaborat sunt foarte mici. Alaturi de el o are pe Vittoria Vetra (Ayelet Zurer), cea care a incercat sa obtina materie prima pentru intretinerea unui intreg oras, dar acest plan s-a intors impotriva ei, prin furarea uneia dintre surse de Iluminati.

Pelicula are ca si conflict principal: stiinta vs religie. Un film ce dezvaluie adevarata fata a Bisericii, un film ce va fi pe placul multora, dar in acelasi timp criticat de cei ce au teorii religioase. De urmarit si personajul Carlo Ventresca ( Ewan McGregor ) care face de asemeni un rol bun, si care confera filmului un final cu totul si cu totul neasteptat. Nota pentru film: 9.

Trailer Angels and Demons 2009 (Ingeri si Demoni 2009):

Subtitrare Angels and Demons 2009

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,216 afisari

Un comentariu on “Angels and Demons (2009)”

  • clau88
    9 June, 2010, 13:29

    super tare filmul super tare finalul

Adauga Comentariu

Close