The soloist (review)

Post adaugat in [ Actiune ]

“Bazat pe o poveste reala” aceasta fraza rasuna puternic in inima oricarui critic, pe bune motive, atata timp cat nu intervin nepotriviri si neconcordante, fara a lua in considerare momentele in care se varsa lacrimi siroaie doar pentru acele momente mari si socante care fac un film bun.
The Soloist este un film regizat de tanarul si talentatul Joe Wright ( care a mai lucrat la Atonemen si Pride and Prejudice), prezinta povestea unui jurnalist, Steve Lopez ( Robert Downey, Jr. ) care in cautarea unui subiect pentru un ariticol da peste
Nathaniel Ayers ( Jamie Foxx ), un muzician care sufera de schizofrenie. Titluri ca “Un vis pierdut”, “O prietenie Neasteptata” sau “Puterea muzicii” il ajuta pe Lopez sa il poata ajuta pe Ayers, cei doi se imprietenesc, dar intrebarea e va putea fi salvat in vreun fel Ayers?

Una din cele mai bune performante ale lui Robert Downey Jr., dar si performanta lui Jamie Foxx nu ramane neremarcata, un film care nu se bazeaza pe momente mari ci pe genul de faze care raman mult timp intiparite in memorie.

Trailer The Soloist:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 3,462 afisari

Adauga Comentariu

Close