Year One (review)

Post adaugat in [ Comedie ]

O comedie a carei actiune are loc in timpuri biblice, mai exact in anul 1 dupa Hirstos. In rolurile principale ii avem pe Zed(Jack Black) care este vanator iar alaturi de el este Oh (Michael Cera) care este culegator.  Cei doi preistorici sunt departe de a fi perfecti, iar dupa ce mai marii trebului lor sunt informati ca Zed a mancat din “Pomul intelepciunii Raului si Binelui” acesta este alungat din trib. Oh decide sa i se alature acestuia in calatoria spre capatul lumii. Pe parcusul calatoriei lor cei doi se intalnesc cu Cain si Abel ( David Cross si Paul Rudd), iar dupa ce Cain il ucide pe Abel cei doi sunt nevoiti sa i se alature primului, sau sa riste sa fie acuzati de uciderea lui Abel. Toata calatoria are conotatii biblice, dar pe langa acestea cei doi mai incerca sa elibereze fetele de care s-au indragostit pe vremea cand apartineau tribului din mainile celor care le-au inrobit.

Doua interpretari foarte bune, celele ale personajelor principale, dar si a restului distributiei, filmul are mari sanse sa devina  un clasic al genului.

Trailer Year One:

Voteaza acest post:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din maxim 5)
Loading...
Popularitate: 4,141 afisari

2 comentarii on “Year One (review)”

  • manu
    9 July, 2009, 12:59

    pffffffff cam proasta si tampita ideea filmului. Nu l-am vazut dar mi se pare stupid – Cain si Abel in anul 1 dupa Hristos ??? pffff !!! ori cel care a facut filmul e idiot mare, ori cel care a scris aici e prostan.

  • 14 July, 2009, 12:18

    o porcarie de film…

Adauga Comentariu

Close